Комплект ділових аксесуарів допомагає залишатися добре організованим і готовим до ведення бізнесу під час руху.

2 595 805

Комплект ділових аксесуарів для Ford Puma

Ford Puma 10.2019,

11 345,00 грн1

Комплект містить:
Комплект бездротової зарядки QI, інтегроване рішення для конкретного автомобіля (Finis 2576591)

Спеціальна система plug-and-play, що забезпечує швидку та легку бездротову зарядку для Qi-сумісних смартфонів (технологія індуктивної зарядки). Починає заряджатися негайно, коли смартфон поміщається на зарядну панель у спеціальному сховищі, і автоматично переходить у режим очікування, коли акумулятор повний. Для додаткової безпеки зарядний пристрій вимикається, якщо монети чи інші метали контактують із зарядною панеллю. Технологія 15 Вт. Додаткові частини, необхідні для встановлення (килимок і лоток для зберігання)

Вішалка для одягу з док-блоком, чорна матова (Finis 2448529)

Практичний і мобільний аксесуар для зручного транспортування вашого одягу в подорожі. Просто прикріпіть док-станцію до підголівника вашого автомобіля та візьміть знімну вішалку разом із одягом, куди завгодно. Можна використовувати як звичайну вішалку в будь-якому гардеробі, готову до наступної подорожі. Макс. навантаження: 3 кг. Зверніть увагу: установка док-блоку можлива лише до підголівників передніх сидінь. Не використовувати в поєднанні з активними підголівниками

Складний ящик-органайзер, чорна тканина, з білим овалом Ford з обох сторін (Finis 2470825)

Практичне рішення для зберігання, яке можна закріпити на сидінні переднього пасажира або на задньому ряду сидінь. Має функцію блокування ременів безпеки для безпечної та надійної фіксації під час подорожі. Його також можна скласти, щоб акуратно скласти його, коли він не використовується. Розміри: 450 мм x 320 мм x 190 мм


Warranty covered by Ford.

Для отримання додаткової інформації та зображень виберіть автомобіль

Виберіть сумісний автомобіль

Необхідні деталі для встановлення

Килимок для бездротової зарядки З символом бездротової зарядки
Warranty covered by Ford.
Номер деталі: 2 412 311 747,00 грн
Додати до списку побажань
Панель для бездротової зарядки
Warranty covered by Ford.
Номер деталі: 2 588 522 2 014,00 грн
Додати до списку побажань

1 Рекомендована роздрібна ціна, включаючи ПДВ.

2 Рекомендована роздрібна ціна, включаючи ПДВ. Будь ласка, дізнайтеся у Вашого дилера Форд вартість встановлення та фарбування (якщо необхідно)

Визначені аксесуари ретельно підібрані сторонніми постачальниками фірмових аксесуарів і можуть мати різні гарантійні умови, деталі яких можна отримати у вашого дилера Ford. Марка Bluetooth® та логотипи належать компанії Bluetooth SIG, Inc. і будь-яке використання таких знаків компанії Ford Motor належить до ліцензії. Слово і логотипи iPhone/iPod є власністю компанії Apple Inc. Інші торговельні марки та торговельні назви є їхніми відповідними власниками.

Обмеження відповідальності

© Ford Motor Company, 2024. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® є товарними знаками Ford або його філій.

Повідомлення про обмеження відповідальності: політикою Ford є постійне вдосконалення продукції. Ми залишаємо за собою право в будь-який час змінювати специфікації, кольори та ціни моделей і компонентів, представлених і описаних у цій онлайн публікації. У цій онлайн публікації згадуються як фірмові аксесуари Ford, так і низка виробів наших постачальників. Встановлення аксесуарів може вплинути на споживання пального автомобіля. * Відмічені аксесуари, що є ретельно відібраними виробами з логотипами сторонніх постачальників. На такі аксесуари не поширюється гарантія Ford. Натомість для них чинна власна гарантія стороннього постачальника, про детальні умови якої можна дізнатися у дилера Ford. Торговий знак Bluetooth® (слово і логотипи) є власністю Bluetooth SIG, Inc., і право на будь-яке використання цих марок компанією Ford Motor Company надається за ліцензією. Торговий знак iPhone/iPod (слово і логотипи) є власністю Apple Inc. Інші торгові знаки і назви належать відповідним власникам.