Намет дверей вантажного відсіку швидко перетворює ваш позашляховик, хетчбек або універсал на комфортний будинок на природі.

5 147 380

Napier Намет дверей вантажного відсіку

40 319,00 грн1

Намет задніх дверей призначений для встановлення на землі та з’єднання над відкритими дверима багажника вашого автомобіля за допомогою універсального захисного рукава. Утримується на місці та регулюється за допомогою ряду ременів, це забезпечує доступ до вантажної зони вашого автомобіля для додаткового спального місця або усуває необхідність розпаковувати та залишає більше місця в наметі. Якщо ваш транспортний засіб потрібен для використання вдень, просто від’єднайте автомобільний чехол або розстебніть його, щоб перетворити свій намет із дверима багажника на традиційний намет. Цей всесезонний 4-місний намет був створений, щоб витримувати погодні умови, тому ідеально підходить для ваших пригод у кемпінгу цілий рік.

  • Колір: синій і сірий
  • Виготовлений з високоякісної поліефірної тафти та поліетилену з проклеєними швами
  • Конструкція стовпа та втулки зі сталі та скловолокна для простого та безпечного встановлення
  • Підлога у ванній для чудової гідроізоляції
  • Система захисту від дощу: дощовик з повністю проклеєними швами
  • Штормові клапани на блискавці для вікон і дверей
  • Простора спальна зона розміром 2,74 м х 2,74 м з простором для голови понад 2,13 м у центрі та 1,83 м у кутах
  • Вхідний тент 1,83 м х 1,83 м, встановлений на 2 стовпах і напрямних мотузках, щоб забезпечити тінь від сонця або укриття від дощу
  • 2 х великі вхідні двері та 3 х сітчасті вікна
  • 2 мансардні вікна для проникнення природного світла
  • 2 вбудовані кишені для зберігання
  • Циклонна система вентиляції
  • Велика стельова сітка для зберігання з тримачем лампи
  • Розширювана сумка для транспортування

Customer Benefits:

Щоб облаштувати свій комфортний будинок на відкритому повітрі, просто оберніть намет навколо вантажної зони вашого автомобіля, щоб отримати повний доступ до додаткового спального місця для чотирьох осіб або для зберігання спорядження. Більше не потрібно розстібати та застібати блискавку на дверях намету, а також відкривати та закривати двері транспортного засобу, щоб отримати щось потрібне зі свого автомобіля.

Легко відрегулюйте автомобільний чехол для індивідуального підгонки до вашого автомобіля.
Двоє великих вхідних дверей, які легко відкриваються, і три сітчастих вікна, що не проглядаються, забезпечують необхідну конфіденційність, але також забезпечують доступ свіжого повітря. Система вентиляції та світлове вікно забезпечують додаткову чудову вентиляцію всередині намету.
Два намети в одному - додаткова корисність завдяки перетворенню автомобільного намету в наземний намет шляхом повного зняття кожуха автомобіля.
Дві внутрішні кишені для зберігання речей за вашими потребами всередині намету.
Підлога у ванній кімнаті для чудової гідроізоляції гарантує, що ви не намочите ноги під час дощу.
Система захисту від дощу, доповнена повною стрічкою зшитою дощовою кабіною з тентом для тіні, що дає вам належний захист за різних погодних умов.
Штормовики у вікнах забезпечують додатковий захист.
Виводи для розтяжної мотузки для додаткової стабільності, що дає клієнтам впевненість під час сну.
Розширювана сумка для зручного зберігання, коли намет не використовується.


Warranty covered by Ford.

Для отримання додаткової інформації та зображень виберіть автомобіль

Виберіть сумісний автомобіль

1 Рекомендована роздрібна ціна, включаючи ПДВ.

Визначені аксесуари ретельно підібрані сторонніми постачальниками фірмових аксесуарів і можуть мати різні гарантійні умови, деталі яких можна отримати у вашого дилера Ford. Марка Bluetooth® та логотипи належать компанії Bluetooth SIG, Inc. і будь-яке використання таких знаків компанії Ford Motor належить до ліцензії. Слово і логотипи iPhone/iPod є власністю компанії Apple Inc. Інші торговельні марки та торговельні назви є їхніми відповідними власниками.

Обмеження відповідальності

© Ford Motor Company, 2024. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® є товарними знаками Ford або його філій.

Повідомлення про обмеження відповідальності: політикою Ford є постійне вдосконалення продукції. Ми залишаємо за собою право в будь-який час змінювати специфікації, кольори та ціни моделей і компонентів, представлених і описаних у цій онлайн публікації. У цій онлайн публікації згадуються як фірмові аксесуари Ford, так і низка виробів наших постачальників. Встановлення аксесуарів може вплинути на споживання пального автомобіля. * Відмічені аксесуари, що є ретельно відібраними виробами з логотипами сторонніх постачальників. На такі аксесуари не поширюється гарантія Ford. Натомість для них чинна власна гарантія стороннього постачальника, про детальні умови якої можна дізнатися у дилера Ford. Торговий знак Bluetooth® (слово і логотипи) є власністю Bluetooth SIG, Inc., і право на будь-яке використання цих марок компанією Ford Motor Company надається за ліцензією. Торговий знак iPhone/iPod (слово і логотипи) є власністю Apple Inc. Інші торгові знаки і назви належать відповідним власникам.