Розряджена батарея може залишити вас у безвиході, пристрій для запуску двигуна виведе вас із скрутної ситуації та поверне на дорогу.

2 618 911

ARB* Пристрій для запуску двигуна з блоком живлення, переносний, 12 В

19 767,00 грн1

Портативний літієвий стартер із блоком живлення має достатню потужність для запуску будь-якого транспортного засобу на 12 В із об’ємом двигуна до 5 л дизеля V8 або 6 л бензину. Блок живлення заряджається за допомогою зарядного пристрою постійного або змінного струму, а завдяки інтелектуальним датчикам і технології заряджання вбудовані датчики запобігають перезарядженню або недозарядженню літієвої батареї. Коли настає час використовувати пусковий пристрій у вашому автомобілі, інтелектуальні потужні стрибкові кабелі відстежують напругу, полярність і стан заряду батареї, сповіщаючи користувача про будь-які потенційні проблеми зі встановленням за допомогою серії світлодіодних індикаторів. Коли він не використовується, все це акуратно упаковується в міцний і компактний нейлоновий EVA, чорно-помаранчевий чохол для зберігання з розумним логотипом ARB.

  • Добре помітний яскраво-помаранчевий літієвий акумулятор 24000 мАг
  • 500 CCA безперервний і 1000 CCA посилений
  • Розмір батареї: 188 x 134 x 37 мм
  • Інтелектуальні стрибкові кабелі з функцією підсилення, зворотною полярністю та захистом від іскроутворення
  • Включає зарядний пристрій 12 В постійного струму та 240 В змінного струму
  • Вбудований ліхтарик 100 люмен з 4 режимами (високий, стробоскоп, SOS, вимкнено)
  • Сигарна розетка 12 В для живлення таких пристроїв, як освітлення, компресор шин і холодильна коробка
  • 2 порти USB і смарт-кабель USB, здатні заряджати більшість смартфонів Android® і Apple®
  • Ідеально підходить для сімейного автомобіля, човна, мотоцикла, сидячої газонокосарки тощо

Гарантія виробника. Для отримання додаткової інформації зверніться, будь ласка, до офіційного дилера Форд

Для отримання додаткової інформації та зображень виберіть автомобіль

Виберіть сумісний автомобіль

1 Рекомендована роздрібна ціна, включаючи ПДВ.

Визначені аксесуари ретельно підібрані сторонніми постачальниками фірмових аксесуарів і можуть мати різні гарантійні умови, деталі яких можна отримати у вашого дилера Ford. Марка Bluetooth® та логотипи належать компанії Bluetooth SIG, Inc. і будь-яке використання таких знаків компанії Ford Motor належить до ліцензії. Слово і логотипи iPhone/iPod є власністю компанії Apple Inc. Інші торговельні марки та торговельні назви є їхніми відповідними власниками.

Обмеження відповідальності

© Ford Motor Company, 2024. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® є товарними знаками Ford або його філій.

Повідомлення про обмеження відповідальності: політикою Ford є постійне вдосконалення продукції. Ми залишаємо за собою право в будь-який час змінювати специфікації, кольори та ціни моделей і компонентів, представлених і описаних у цій онлайн публікації. У цій онлайн публікації згадуються як фірмові аксесуари Ford, так і низка виробів наших постачальників. Встановлення аксесуарів може вплинути на споживання пального автомобіля. * Відмічені аксесуари, що є ретельно відібраними виробами з логотипами сторонніх постачальників. На такі аксесуари не поширюється гарантія Ford. Натомість для них чинна власна гарантія стороннього постачальника, про детальні умови якої можна дізнатися у дилера Ford. Торговий знак Bluetooth® (слово і логотипи) є власністю Bluetooth SIG, Inc., і право на будь-яке використання цих марок компанією Ford Motor Company надається за ліцензією. Торговий знак iPhone/iPod (слово і логотипи) є власністю Apple Inc. Інші торгові знаки і назви належать відповідним власникам.