Ваш тент створює відкритий простір під час кемпінгу та забезпечує необхідний притулок від дощу або тінь від сонця.

2 616 029

ARB* Тент з LED світильником, 2 м x 2.5 м

35 320,00 грн1

Автономний висувний тент, який забезпечує  необхідну тінь від сонця або захист від дощу під час кемпінгу. Акуратно прикріплений до базового багажника ARB на даху вашого автомобіля, він готовий до використання одразу після прибуття, оскільки налаштування займає лише 30 секунд. Просто розстебніть захисну сумку, відстебніть дві липучки та розгорніть. Підтримується двома регульованими по висоті вертикальними телескопічними ніжками та утримується натягнутими двома горизонтальними телескопічними палицями.

Може використовуватися в поєднанні з тентовою кімнатою ARB deluxe і вітрозахисною зоною ARB (продається окремо)

  • Розроблений для суворих умов дикої природи
  • Виготовлено з міцного бавовняного полотна щільністю 300 г/кв.
  • Повністю водонепроникний і забезпечує захист від УФ-променів 50+
  • Вбудована світлодіодна світлодіодна стрічка на даху (1200 люмен), 2 кольоровими режимами холодний білий або бурштиновий і 4-метровий кабель живлення від прикурювача автомобіля
  • Телескопічні ніжки з анодованого алюмінію, регульовані по висоті
  • Застібки-липучки для кріплення полотна даху до горизонтальних стовпів
  • Тент закріплений у стійкому до УФ-випромінювання, міцному, ламінованому ПВХ-мішку з подвійними блискавками
  • Кріплення з нержавіючої сталі для кріплення маркізи до базової стійки даху ARB

Гарантія виробника. Для отримання додаткової інформації зверніться, будь ласка, до офіційного дилера Форд

Для отримання додаткової інформації та зображень виберіть автомобіль

Виберіть сумісний автомобіль

1 Рекомендована роздрібна ціна, включаючи ПДВ.

Визначені аксесуари ретельно підібрані сторонніми постачальниками фірмових аксесуарів і можуть мати різні гарантійні умови, деталі яких можна отримати у вашого дилера Ford. Марка Bluetooth® та логотипи належать компанії Bluetooth SIG, Inc. і будь-яке використання таких знаків компанії Ford Motor належить до ліцензії. Слово і логотипи iPhone/iPod є власністю компанії Apple Inc. Інші торговельні марки та торговельні назви є їхніми відповідними власниками.

Обмеження відповідальності

© Ford Motor Company, 2024. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® є товарними знаками Ford або його філій.

Повідомлення про обмеження відповідальності: політикою Ford є постійне вдосконалення продукції. Ми залишаємо за собою право в будь-який час змінювати специфікації, кольори та ціни моделей і компонентів, представлених і описаних у цій онлайн публікації. У цій онлайн публікації згадуються як фірмові аксесуари Ford, так і низка виробів наших постачальників. Встановлення аксесуарів може вплинути на споживання пального автомобіля. * Відмічені аксесуари, що є ретельно відібраними виробами з логотипами сторонніх постачальників. На такі аксесуари не поширюється гарантія Ford. Натомість для них чинна власна гарантія стороннього постачальника, про детальні умови якої можна дізнатися у дилера Ford. Торговий знак Bluetooth® (слово і логотипи) є власністю Bluetooth SIG, Inc., і право на будь-яке використання цих марок компанією Ford Motor Company надається за ліцензією. Торговий знак iPhone/iPod (слово і логотипи) є власністю Apple Inc. Інші торгові знаки і назви належать відповідним власникам.